Nadchodzi czas mięs i wędlin premium - najlepsze wędliny z podbeskidzia
Wędliny, które nieprzerwanie od 1992 roku, goszczą na stołach Polaków, doczekały się nowej odsłony. Postanowiliśmy przyjrzeć się nowej serii mięsnych wyrobów, szumnie reklamowanych, jako produkty PREMIUM.
Regionalne receptury, marki o międzynarodowej reputacji
Zakłady mięsne Hańderek to czołowy polski producent mięsa i wędlin, sięgający do tradycyjnych receptur z rejonu pogórza śląskiego. W Polsce zasłynął z wędzonek i pieczeni, przygotowywanych przez wybitnych fachowców. Odpowiedni wybór personelu w widoczny sposób skutkuje wybornymi, kruchymi wędzonkami, aromatycznymi kiełbasami czy pieczeniami, rozpływającymi się w ustach. Wysokogatunkowe mięso wędzone jest w naturalnym dymie olchowo-bukowym i doprawiane według autentycznych rodzinnych przepisów, których tajników nam nie ujawniono.
Jakość premium
Przeglądając produkty Hańderka, trudno wyobrazić sobie co można by jeszcze ulepszyć. Każdy z produktów zasługuje na miano PREMIUM. A mimo to powstała specjalna seria. Ta nowa linia wyrobów, pozostaje w zgodzie z tradycją zakładu i zapewne błyskawicznie podbije również Wasze serca i znajdzie stałe miejsce na stołach wraz z aromatyczną szynką z serii Z Dymnej Chaty lub smakowitą Szynką Tradycyjną z Tłuszczykiem i innymi sztandarowymi produktami wychodzącymi spod wprawnych rąk rzemieślników ze wsi Buczkowice. Czy jest lepsza? Z pewnością zachwyca...
Zawsze najlepsze wędliny
Jak zapewnia producent, priorytetem produkcji wędlin są dwie główne rzeczy: smak i jakość. Wydaje się, że wysiłki poczynione w tym kierunku przynoszą efekty. Aby jednak sprostać rosnącym wymaganiom i wyzwaniom ekonomicznym "unowocześniamy technologie, szkolimy personel i wznosimy się na wyżyny sztuki masarskiej." Sięgnięcie po najnowsze rozwiązania technologiczne można zaobserwować m.in. na przebudowanej stronie, internetowej, gdzie pojawiła się odświeżona sekcja Przepisy od Hańderka. Garść stosunkowo prostych w przygotowaniu przepisów nawiązuje do tradycji i oczywiście mięsa, pojawiającego się w nich w roli głównej.
Wiejskie klimaty na Twoim stole
Jeśli zatem marzycie o nostalgicznym powrót do zapachów i smaków z dzieciństwa polecamy wędliny Ze Wsi Buczkowice. Z pewnością poczujecie ten aromat dymu i ziół, niczym z domowej wędzarni, opalanej pełnym żywicy drewnem. Bo właśnie tam w spokojnej scenerii pól i łąk przygotowywane są wyborne wędliny o smaku - „jak dawniej”. Jesteśmy przekonani, że wciąż poszerzana oferta będzie kontynuacją dobrze obranego przez producenta szlaku.
Oceń artykuł:
1 0
Klauzula informacyjna ›