Smaki regionu
Już w najbliższy weekend w Sarnim Stoku będzie można skosztować regionalnych specjałów. A wszystko w ramach pierwszych w tym roku Targów Produktów Regionalnych.
Targi Produktów Regionalnych to jedyne tego rodzaju targi na Podbeskidziu. Przez kilka lat ich trwania zdobyły rzeszę zwolenników, która stale się powiększa. Podczas targów wystawcy mają możliwość zaprezentować swoje unikatowe produkty oraz zyskać Klientów ceniących smak i doskonałą jakość. Wsród oferowanych produktów znaleźć można: wędliny wytwarzane według tradycyjnych receptur, wędzone ryby, pieczywo na naturalnych zakwasach, domowe przetwory, naturalne miody, oscypki, kawy.
Po raz pierwszy pojawią się również naturalne soki wytłaczane na zimno.
Targi Produktów Regionalnych odbywają się w jeden weekend każdego miesiąca w godzinach otwarcia Centrum, tj. od piątku do soboty w godzinach 9:00 ? 21:00, w niedzielę w godz. 10:00 ? 20:00. Natomiast w Święta Wielkanocne oraz Bożego Narodzenia trwają cały tydzień.
Terminarz Targów Produktów Regionalnych w roku 2014
17-19 stycznia
14-16 lutego
14-16 marca
11-18 kwietnia
16-18 maja
13-15 czerwca
18-20 lipca
22-24 sierpień
12-14 września
10-12 październik
14-16 listopad
19-23 grudnia.
Klauzula informacyjna ›