Już w najbliższy weekend w Sarnim Stoku będzie można skosztować regionalnych specjałów. A wszystko w ramach pierwszych w tym roku Targów Produktów Regionalnych.

Targi Produktów Regionalnych to jedyne tego rodzaju targi na Podbeskidziu. Przez kilka lat ich trwania zdobyły rzeszę zwolenników, która stale się powiększa. Podczas targów wystawcy mają możliwość zaprezentować swoje unikatowe produkty oraz zyskać Klientów ceniących smak i doskonałą jakość. Wsród oferowanych produktów znaleźć można: wędliny wytwarzane według tradycyjnych receptur, wędzone ryby, pieczywo na naturalnych zakwasach, domowe przetwory, naturalne miody, oscypki, kawy.
Po raz pierwszy pojawią się również naturalne soki wytłaczane na zimno.

Targi Produktów Regionalnych odbywają się w jeden weekend każdego miesiąca w godzinach otwarcia Centrum, tj. od piątku do soboty w godzinach 9:00 ? 21:00, w niedzielę w godz. 10:00 ? 20:00. Natomiast w Święta Wielkanocne oraz Bożego Narodzenia trwają cały tydzień.

Terminarz Targów Produktów Regionalnych w roku 2014

17-19 stycznia  

14-16 lutego  

14-16 marca  

11-18 kwietnia 

16-18 maja  

13-15 czerwca  

18-20 lipca

22-24 sierpień

12-14 września

10-12 październik

14-16 listopad

19-23 grudnia.